Contact

Meet SEPHS

Meer weten over SEPHS? Heb je een vraag of verzoek voor je verblijf of wil je graag onderdeel worden van de Watersley-community? Laat het ons weten!

Route & Parkeren

Frequently asked questions

SEPHS mag je niet missen en ligt aan de voet van de heuvel Watersley. Navigeer naar Watersley 1 en vanaf daar vind je het gemakkelijk.

Navigeer naar Watersley 1, Sittard. Wanneer je afslaat richting de toegangsweg is ongeveer na 150 meter aan de linkerkant de eerste ingang van Watersley Sport & Talentpark, rij hier door. Aan het einde van deze weg ga je linksaf over een bruggetje. Nu zie je SEPHS liggen.

Je kunt de reservering kosteloos* annuleren tot 24 uur voor de aankomstdatum. De kosten van de eerste nacht worden in rekening gebracht als je na 24 uur voor de aankomstdatum annuleert. In geval van no-show wordt de eerste nacht in rekening gebracht.

Er is geen vooruitbetaling vereist, maar SEPHS Hotel zal voor aankomst een pre-autorisatie op je creditcard uitvoeren. De pre-autorisatie is geen betaling, maar garandeert ons dat het geld beschikbaar is om de gemaakte kosten te betalen. Als je de aankomstdatum veranderd of je reservering wijzigt, kan een ander tarief van toepassing zijn.

*Reserveringen tot 10 kamers kunnen tot 24 uur voor aankomst kosteloos worden geannuleerd. Voor groepen van 10 kamers of meer gelden de annuleringsvoorwaarden volgens UVH Nederland.