Boek een kamer

Aankomst
1december 2023
Vrijdag
Vertrek
3december 2023
Zondag
Volwassenen
-
1
+
Kinderen (0-12 jr)
-
1
+

Onze hotelkamers

sephs

De SEPHS kamer heeft een M line twinbed, regendouche, föhn en een minikoeler om je eigen drankjes in te koelen en is, net zoals alle andere hotelkamers, gelegen in het historische klooster.

sephs larger

De SEPHS Larger biedt net iets meer ruimte en comfort dan de SEPHS kamers. Net zoals de SEPHS kamer heeft de Larger een M line twinbed, regendouche, föhn en een minikoeler.

sephs star

De SEPHS Star kamer heeft een M line kingbed, regendouche, föhn en een minikoeler om je eigen drankjes in te koelen en biedt prachtig uitzicht.

sephs Family

De SEPHS Family kamer is ideaal voor een familie of groter gezelschap. De kamer heeft een kingbed en een slaapbank.

sephs star suite

De SEPHS Star Suite kamer heeft een M line kingbed, regendouche en bad, föhn en een minikoeler om je eigen drankjes in te koelen en biedt, net als de SEPHS Star, een prachtig uitzicht.

Faciliteiten

ontmoet sephs

Bij SEPHS Hotel geloven we heilig in dromen. In de dromen van de talenten op onze campus, van de topsporters die hier verder groeien en uiteraard in de dromen van jou persoonlijk.

Droom jij over die volgende overwinnig, een boost in je (sportieve) carrière, een snel herstel of gewoon even tot rust komen? Bij SEPHS dromen we graag met je mee. Misschien kun je van die dromen hier zelfs werkelijkheid maken of ga je met nieuwe dromen naar huis.

Ready to Dream?