Faciliteiten

Faciliteiten proeflokaal

Proeflokaal

UNIEKE CULINAIRE BESTEMMING

Het Proeflokaal bij Watersley Sports & Talentpark biedt meer dan alleen een plek om te eten. Hier komen sport, gezondheid en gastvrijheid samen in een eeuwenoud kloostergebouw gelegen tussen de Limburgse heuvels en groene bossen. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid in eigen keuken en geproduceerd in ons biologisch foodlab met een bakkerij en pastakeuken. Gasten worden bediend door de talentvolle sporters die wonen en trainen op Watersley. Kortom… een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een restaurant met een verhaal.
  • Gevestigd in de oude keuken van de Franciscanen
  • Gratis parkeren

E-bike verhuur

COMFORTABEL DOOR HET HEUVELLAND

De wielersport vormt een essentieel onderdeel van onze omgeving. Verken de Euregionale regio en maak een fietstocht door drie landen op één dag. Geniet van de natuur, het Heuvelland, de Maasroute, of kies voor een wielertocht over een van de Limburgse wedstrijdroutes. Ontdek de vele routes van Limburgse wielerkoersen of fiets het NK wielrennen 2023 parcours, met als eindbestemming Watersley! Beleef een sportieve dag met je partner of geniet van een uniek uitje met familie en vrienden.

Reserveer vooraf of boek direct bij een kamer.

faciliteiten
faciliteiten Ebike SEPHS

Pumptrack

Pumptrack Watersley 330 meter!

Een unieke, 330 meter lange asfaltbaan die garant staat voor plezier. In tegenstelling tot traditioneel fietsen draait het hier om het opbouwen van snelheid en momentum door ‘pompen’ met je armen en benen. Deze pumptrack is perfect ontworpen voor spannende ‘head 2 head’ wedstrijden. Of je nu op een speciale pumptrack fiets rijdt, je mountainbike pakt, je BMX tevoorschijn haalt, of zelfs op rolschaatsen of een skateboard staat, alles is mogelijk!

Heb je geen geschikte fiets? Geen probleem! Bij Watersley kun je pumptrack fietsen en beschermingsmateriaal huren.

Mountainbike

FIETS HET NK MOUNTAINBIKE PARCOURS!

Een netwerk van meer dan 500 kilometer mountainbike routes ligt voor je klaar in Zuid-Limburg. Met in de achtertuin van SEPHS het parcours van het NK Mountainbike in 2019, 2020 en 2021 op Watersley Sports & Talentpark. Deze route bevat: fikse beklimmingen, afdalingen, rockgardens, switchbacks, wortelpassages, drops,  en een pumptrack. De route slingert op en af over de steile hellingen van het bos en zorgt ervoor dat de conditie flink op de proef gesteld wordt.

Faciliteiten mountainbike
fit&mind sporten in groepsverband SEPHS Hotel

Sportstudio Fit&Mind

Gratis groepslessen voor hotelgasten

Als gast van SEPHS Hotel kun je nu gratis deelnemen aan de groepslessen bij FIT&MIND, waar alles draait om sporten in groepsverband en gezelligheid. Of je nu werkt aan je conditie, stress wilt verminderen of gewoon sociaal wilt sporten. De lessen variëren van Bodyfit en XCore tot Yoga, Pilates, Spinning en meer! Wat kun je verwachten bij FIT&MIND?

  • Deskundige trainers
  • Kleine groepen met persoonlijke begeleiding
  • Lessen in de ochtend, middag én avond

Check de beschikbaarheid en schrijf je in bij de receptie.