Faciliteiten

Faciliteiten proeflokaal

Proeflokaal

Puur, oprecht en kwalitatief eten bereid met passie. Dát is waar het bij Proeflokaal Watersley om draait. Dagelijks worden er wisselende gerechten en dagverse seizoensproducten aangeboden in het proeflokaal. Alles wordt ambachtelijk bereid in eigen keuken en geproduceerd in ons biologisch foodlab met een bakkerij en pastakeuken.

Kom eens langs en proef onder het genot van een vers gebrande kwaliteitskoffie van Maison Blanche Dael van onze heerlijke gerechten. Zo ontdek je meteen ons verrassende aanbod van ambachtelijke pasta’s, sauzen, brood en patisserie.

E-bike verhuur

De wielersport is onlosmakelijk verbonden met onze omgeving. Ontdek de Euregionale omgeving en fiets door drie landen op één dag. Geniet van de natuur, het Heuvelland, de maasroute, een wielertocht over een van de Limburgse wedstrijdroutes. Kies voor een van de vele routes van Limburgse wielerkoersen of fiets het parcours van het NK Wielrennen 2023 en finish op Watersley! Beleef een sportieve dag met je partner of geniet van een uniek dagje uit met familie en vrienden.

Reserveer een e-bike via +31 46 206 07 81, info@sephshotel-watersley.com of direct online.

faciliteiten
faciliteiten Ebike SEPHS

Pumptrack

Pumptrack Watersley is een unieke, 330 meter lange asfaltbaan die garant staat voor plezier. In plaats van te trappen zoals je dat op een normale fiets gewend bent, probeer je op de pumptrack snelheid en momentum op te bouwen door middel van het gebruiken van je armen en benen, het zogenaamde ‘pompen’. De pumptrack is zo ontworpen dat het ideaal is om ‘head 2 head’ wedstrijden op te rijden. Naast de speciale pumptrack fiets, kun je ook meedoen op je mountainbike, BMX of misschien wel rolschaatsen of skateboard. Het is allemaal mogelijk!

Geen geschikte fiets? Geen probleem! Watersley verhuurt pumptrack fietsen en beschermingsmateriaal.

Mountainbike

Een netwerk van meer dan 500 kilometer mountainbikeroutes ligt voor je klaar in Zuid-Limburg. Met in de achtertuin van SEPHS het parcours van het NK Mountainbike in 2019, 2020 en 2021 op Watersley Sports & Talentpark. Deze route bevat fikse beklimmingen, afdalingen, rockgardens, switchbacks, wortelpassages, drops en een pumptrack. De route slingert op en af over de steile hellingen van het bos en zorgt ervoor dat de conditie flink op de proef gesteld wordt.

Faciliteiten mountainbike

Ready to Dream?